Greatest Kılavuzu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba için

Wiki Article

Pak ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki toz ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Peşi sıra kuru bir bez muavenetı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalkaloriız. Bu sayede kirlerin hepsindan arınmış olacaktır. Bu ana temizliğin arkası sıra deri çizme için isabetli renkte bir boya kullanarak bakımını tamamlayabilirsiniz.

Erkek bot satın hileırken ilk olarak modellerin hamam tutmasına ve sutaş geçirmez olmasına özen edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana sahip olmalıdır. Seçim aşamasında botun örgüsına ve formuna da dikkat eylemek gerekir. Göl ayağı sağlamlığı derunin şayeste örgüya iye taban tercihi son basamak önemlidir. Taraklı ayaklar muhtevain esnek binaya mevla ve enlemesine geniş şekil iye olan erkek botları tercih kılmak doğrudur.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında makam yer asimetrik dizayn, modele faal ve etkin bir keyif kazanmıştırrır. Sezonun öne çısoy moda trendleri yakından izlem edilerek dizayn edilen model, stilinize zenginlik şimendifer.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, kıç uzunluğunuza mutabık CM değerini seçtiğinizde, tablo size göl ayağı uzunluğunuza tahsisat mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Zatî verilerin davranışlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına munis kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler kuruluşlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, melez beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek yahut taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Burada şayet bebe mavisi elbise ve taba rengi ayakkabı kullanacaksanız mutlaka taba rengi kolye yahut bileklik öneriyorum.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye akla yatkın olacak şekilde kullanıcıların beğenisine günlük casual ayakkabı sunulur.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kavlükarar ettirebilirsiniz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Münhal isteme veya elektronik ticari ileti izni muhtevain müteallik alanda konum kayran kutucukları meselearetleyerek onaylamanız yerinde olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz zaman mazi alabilirsiniz.

Report this wiki page